2011. december 27., kedd

Kézműves ajándékok


Remélem jól telik mindenkinél a téli szünet. Az őrült rohanós napok után végül csak elkészült minden. :) Ma nincs semmi feladat, csak hogy felfaljuk a nagyik sütijeit, amiket csomagoltak. Na meg hogy írjak a blogra.
Nem is gondoltam volna, hogy kapok saját készítésű ajándékokat. Arra gondoltam, megmutatom a kézműves kincseket.

Kankalin barátnőmtől érkezett egy csomag. Nagyon meghatódtam, hogy gondolt rám. Csodaszép csomagolásban rejtőzött az ajándék. Szinte sajnáltam kibontani. A szütyőben pedig egy sk készítésű szappan. Be is tettem a fa alá, nagy becsben tartott érték!!!


Edina, a férjem nagynénje "ehető" ajándékkal készült. Házi lekvárok, ketchup, sütik. És még egy kis kényeztetés a testnek is: házi fürdősó.Andi, akivel már a szóbeli megállapodásunk szerint is rokonok vagyunk (nem csak lelkileg), a 3 kisgyerek mellett (fogalmam sincs mikor) főzött narancs lekvárt, díszített mézeskalácsot, és pálinkával töltött körtét. Andi egyébként képes megbontani a tér-idő kontinuumot. :)Végül de nem utolsó sorban Anyáéktól alapanyagokat kaptam a varráshoz. Tilda anyagok, szalag, gombok. És beiratkozhatok egy (felnőtt) ruha varró tanfolyamra.


Nagyon jó kis karácsony volt az idei. Igazán gazdag Jézuskánk volt. Ami pedig külön öröm, hogy azt is átélhettem, milyen jó érzés SK ajándékot kapni is, nem csak adni. Ez megerősít abban, hogy folytassam a hagyományt, és jövőre is legyen házi gyártmány a fa alatt.


Boldog Ünnepeket mindenkinek! Pihenjetek és legyen egy kis időtök alkotni is!

KataLocations of Site Visitors

2 megjegyzés:

  1. Hm, ☺ de jó látni ezt a sok ügyes kézzel, meleg szívvel készült ajándékot! ♥
    Boldogan elnézegetném a Te kezed munkáit is!

    VálaszTörlés
  2. nagyon klassz ajándékokat kaptál :)

    VálaszTörlés